Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

If we wait for the moment when everything, absolutely everything is ready, we shall never begin. Ivan Turgenev More »

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

The dictionary is the only place,where success comes before work. Arthur Brisbane More »

 Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. Steve Jobs More »

 

RUBY Utique Perfum


РУБИН
· Oud – е една от най-скъпите съставки на парфюми в света, с богат и фин аромат.
Тази съставка се извлича от дървета в Азия от рода Aquilaria. С тяхната ценна смола, която произвежда дървото Агар. В природата, не се разрешават много дървета за производството на Oud, тъй като смолата се генерира само на стволове и клони на дървета, които са заразени или наранени. Повече от 30 кг. Агар са необходими, за да се дестилира на 20ml. Oud, за да се получи 20 ml. ценен парфюм. Най-красивия аромат, ограничената наличност и трудностите при неговото събиране, правят цената на Oud много висока. Средните стойности на цената на Oud e 50 000 USD за килограм
Vanilla – ароматът на истинската ванилия е съставът на около двеста ароматни вещества. Само в тази форма се прибавя към най-известните дизайнерски продукти. Една от спецификациите на парфюмерийната индустрия е използваната в парфюмите Ванилия да е синтетичен заместител.
Защо? Защото цветовете на Ванилията се отварят само за един ден, и може да бъдът оплодени от специфичен вид колибри или пчели, които имат хобот и се срещат само в Мексико.
В някои области, където има изобилие от плантации с ванилия, цвета се опрашва на ръка. Жените, които участват в този процес опрашват до 2000 цвята на ден. За три месеца се пренася прашец от един ванилов цвят на друг. След оплождането, плодът узрява за период от 4 до 9 месеца.
Жасмин – това е символа на парфюмерийната индустрия. Ароматът е съставен от над 100 ароматни съставки. За да създадете един килограм екстракт, са необходими около 200 кг. от цвета на жасмина. Всяко цвете трябва да бъдат събрано на ръка, и така се повишава цената на маслото.
CISTUS INCANUS (Памуклийка) – ароматната му смола, която се каза лауданум,
използвана като лекарство, като съставка в парфюмите и в тамяна, още от 400 г. пр.н.е. Среща се в Северна Африка и страните от Средния изток, в голяма част от Средиземноморието и е често срещано в Гърция. Памуклийката е многогодишен храст, който расте на групи в сухи и неплодородни почви, в полупланинските и планински райони на Средиземноморието. Дълбокия му аромат е още един компонент от класическите парфюми, включително продукти, принадлежащи към най – скъпите марки.
Амбра – е вкаменена смола от иглолистни дървета. Това е благородна суровина с високо търсене, която отлежава в продължение на години или дори в продължение на векове в земята или морска вода. Съществуват два ценни вида: жълта и бяла, които се използват за създаването на ароматни масла.
Балсамови нотки – суровините от смола и балсам са някои от най-старите парфюмни
съставки и обикновено са част от парфюм с ориенталски характер. Дават на композициите, оригиналност и уникална дълбочина. Извличат се от кората на дървото под формата на “сълзи” от кристална смола.
· Черен мускус – е един вълнуващ аромат, произведен от Ambrette семена, които осигуряват по-сладък, тежък, цветен аромат, подобен на мускуса. Идеален за жени и за мъже.
Счита за афродизиак. Toзи аромат е дълготраен.

Регистрирайте се като независим партньор, за да ползвате отстъпка върху този и още над 800 продукта: http://fm.myfm.eu/on-line-registration.html

Регистрацията като ВИП клиент е безплатна.

Закупи стартер пакет и стани партньор на ФМ Груп. Започни да печелиш бонуси и изгради финансова независимост.
Телефон 02- 491 6157