Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

If we wait for the moment when everything, absolutely everything is ready, we shall never begin. Ivan Turgenev More »

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

The dictionary is the only place,where success comes before work. Arthur Brisbane More »

 Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. Steve Jobs More »

 

Историята на FM group

През 2004 година ФМ Груп стартира своята забележителна история. Тази млада и обещаваща компания благодарение на уникално качествените парфюми, които предлага на своите клиенти и партньори успява за много кратък срок да отвори офиси в над 50 държави на всички континенти. Успешната линия с парфюмите позволява на ФМ Груп да въведе още две линии: козметика базирана на минерална основа и продукти за дома, които са екологично съобразени.

Идеята на ФМ Груп е да предложи парфюми от много висок клас на достъпна за всеки цена.  Тази гениална формула привлича хиляди дистрибутори и партньори, които с лекота стартират бизнеса си и препоръчвайки продуктите на ФМ Груп, увеличават всеки месец своите комисионни и бонуси.

ФМ Груп предлага на всеки опцията или да се присъедини като клиент, който да пазарува на преференциални цени или да започне изграждане на структура от лоялни клиенти, дистрибутори и партньори локално и в цял свят и по този начин да увеличи значително месечните си постъпления.

Изключително предимство, което се дава на партньорите на ФМ Груп е,че ако вие желаете да спонсорирате и развивате структури по света FM Group World, можете да го направите с помощта на технологиите , които ни предоставя 21 век. Вашите приятели и познати зад граница могат да се окажат трамплина за изграждането на интернационален бизнес и по-големи бонуси.

Кои са акционерите във ФМ Груп? Това са три компании : DROM, Perfand, FM Group World. Успешното сътрудничество на тези три компании прави възможно присъствието на ФМ Груп на петте континента и кара броя на партньорите да расте постоянно.

Запознайте се с бизнес моделът по който работи компанията и историята на нейните акционери:

 

Свържете се сега с нас +359 2 4916157Skype Me™!