Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

If we wait for the moment when everything, absolutely everything is ready, we shall never begin. Ivan Turgenev More »

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

The dictionary is the only place,where success comes before work. Arthur Brisbane More »

 Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. Steve Jobs More »

 

BLACK Utique Perfum

ЧЕРНО
Шафран – известен още като тъмно червено злато, благодарение на високата си цена и трудността при обработката на суровия материал от аромата. Само плодника на цветето, състоящ се от три тъмно оранжеви листа, се събрира ръчно в ранни зори, от цветята на Шафрана в Южна Азия. Колкото повече съхнат и повяхват цветовете губят около 80% от своето първоначално тегло и придобиват своя характерен аромат. Не е случайно, че цената на шафран варира от 1500 USD до повече от 8000 USD за килограм.
Vetiver – е ароматна трева от Индия и рядко се среща в природата. Плътния й корен достига от 2 до 4 метра дълбочина в почвата. Ароматните масла, които си използват за производството на парфюми се извличат от корена й.
Екстрактът от корен на Vetiver е отличен стабилизатор и се добавя към луксозни парфюми
Сандалово дърво – маслото от сандалово дърво е една от най-ценните съставки на парфюмите. Тези дървета не се секат – по време на дъжд те се събарят, изтръгват от почвата, и след това корените им са по-богати на ароматно масло. Сандаловото дърво има богат и характерен аромат с леки тонове на дървесина.

Регистрирайте се като независим партньор, за да ползвате отстъпка върху този и още над 800 продукта: http://fm.myfm.eu/on-line-registration.html

Регистрацията като ВИП клиент е безплатна.

Закупи стартер пакет и стани партньор на ФМ Груп. Започни да печелиш бонуси и изгради финансова независимост.
Телефон 02- 491 6157