Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

Моментът да стартирате нова кариера е: СЕГА

If we wait for the moment when everything, absolutely everything is ready, we shall never begin. Ivan Turgenev More »

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

Преди да дойде успехът е работата! Готови ли сте?

The dictionary is the only place,where success comes before work. Arthur Brisbane More »

 Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

Мерилото за интелекта е умението да се променяш. Алберт Айнщайн

The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. Steve Jobs More »

 

Няколко съвета за купуването на качествен лак за нокти

10

Купуването на лак изглежда нещо елементарно, но това не е съвсем така. Има някои важни правила, които е добре да следвате. Преди да си купите нов лак, вземете шишенцето и вижте каква е консистенцията вътре в него. Отворето го и вижте за колко време пада капчицата от четката. Ако лакът е хубав, това трябва да стане в рамките на 5 секунди.
Четката също е доста важна. Нейните косъмчета трябва да бъдат плътно едно до друго и да са равно подрязани. Четката трябва да бъде достатъчно дълга, мека и с тънък прав косъм.
Хубаво е лаковете, които си купувате, да имат топче за разбъркване вътре в шишенцето. Така ще ви бъде по-лесно да разбиете лака.
През последните няколко години се появиха бързосъхнещи лакове. Това определено е добра новина, но неприятното в случая е, че в тези лакове се съдържат формалдехиди, които са вредни за нокътя. Те го изсушават и го правят по-чуплив.
Вижте нашият каталог с лакове ТУК.